| Pokec o Sos mi vida | |
|
+36monoo1332 Baca9 monita121 Domcaxx ell-151 danny103 Monita27 sasuliq Monnita sasanka Phoebe Debora Baša Moncykaa Piper _mischuliatko_ och colour.girl kwixina ajty janabelle gaudi Dakota Basha mili sasaj Nalito Monita AnushQa Mischella dany261 magge kaja elizabeth bronwyn BuBa 40 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Basha Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 21 Join date : 02. 11. 07 Age : 32
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sat Nov 17, 2007 1:56 am | |
| co??? ne nestraste nemozu to presunut, sak ja to teraz ledva stiham a nie este potom, to su hlupaciiiiiiiiii v tej markize ((((((((( | |
|
| |
BuBa Admin
Po?et p?ísp?vk? : 212 Join date : 03. 10. 07
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sat Nov 17, 2007 1:33 pm | |
| suhlasim!!! najlepsie by bolo, aby to byvalo ako vsetky telenovely - o 4... | |
|
| |
Basha Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sat Nov 17, 2007 3:47 pm | |
| no to by mi zas velmi nevyhovovalo lebo potom mam treningy men to vyhovuje takto ako to je )) len keby bol kazdý zaciatok vzdy o 14/15 lebo ja tak 14/10 akurat dojdem zo skoly a hned zapínam tv :PP | |
|
| |
Dakota Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 2 Join date : 17. 11. 07 Age : 30
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sat Nov 17, 2007 4:06 pm | |
| prosim vas mohol by mi niekto poslat pesnicku El Sueno Morfeo - Ojos de Cielo?? nejde mi to odniakial stiahnut ..pls dakujem | |
|
| |
Monita Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 30 Join date : 27. 10. 07
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Mon Nov 19, 2007 6:16 pm | |
| nemyslite si ze je to az moc zamotane???normall ked sa martin a mona hadaju som nervozna xixi a ked su spolu taaak to je fajn :-* | |
|
| |
Monita Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Mon Nov 19, 2007 6:19 pm | |
| hm,,,a ta markiza je vazne na hlavu ,,,mohlo by na mail markize napisat vaic ludi a protestovat nech to nedaju od 13:15 ved sa im znizi sledovanost hlupaci....som zvedava co za telenovelou daju.....aky hlupy film | |
|
| |
Basha Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Mon Nov 19, 2007 6:49 pm | |
| urcite tu trapnu kobru alebo neico take, sak ja mam skoro kazdy den sedem hodin a ledva to stihenm a ked to daju skorej ta sa osalim, ved ja chcem vidiet vsteky diely, normalne som zavyslacka :DDDDD takto mi to vyhovuje | |
|
| |
kaja Hviezda
Po?et p?ísp?vk? : 681 Join date : 10. 10. 07 Age : 39
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Mon Nov 19, 2007 9:06 pm | |
| treba napisať do markizy že ci su normaalni bože...:-((((( | |
|
| |
lilli Anonymní
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Tue Nov 20, 2007 12:04 am | |
| ale nee doriti ja ledva stiham na 14:10 sakra sak 25 minut cestujem a tak zo zastavky beham domov a zapinam tele pred 14:10 to nemozu dat na 13;15 nieee maria ich tam skare!! sak to vobec nebudem uz sstihat:( sakra to nieje fer a taka supa to je super telenovela. |
|
| |
mili Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 10 Join date : 15. 11. 07
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Tue Nov 20, 2007 5:46 pm | |
| dneska ako sa obhadzovali tortami bolo strasne vtipne:) | |
|
| |
Monita Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Tue Nov 20, 2007 5:57 pm | |
| no vet kobru alebo neco tam hodia tak ma porayi ja to kukam tey kaydz den aj ked ma to uy niekedz ani nebavy vzdy sa len hadaju ale ak prehodia cas budem to musiet riesit len tak ze si to natocim na video a vecer kuknem | |
|
| |
mili Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 10 Join date : 15. 11. 07
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Tue Nov 20, 2007 9:10 pm | |
| ja tiez neviem ci si to budem natacat alebo co...mali by tonechat tak ako to je ... | |
|
| |
kaja Hviezda
Po?et p?ísp?vk? : 681 Join date : 10. 10. 07 Age : 39
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Tue Nov 20, 2007 9:18 pm | |
| - mili napsal:
- ja tiez neviem ci si to budem natacat alebo co...mali by tonechat tak ako to je ...
presne,ale budem to natacať..... | |
|
| |
och Anonymní
| Předmět: len to nie Wed Nov 21, 2007 12:11 am | |
| Dufam ze nedaju tak skoro, ak hej ma asi porazi, to je strasne super telenovela-komedia. Je strasne vtipna, nikdy v zivote som sa na nejakom "seriali" tak nesmiala ako na tejto, bohovska. tiez bezim stale domov aby som stihla kuknut co najviac. |
|
| |
Maja Anonymní
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Thu Nov 22, 2007 9:37 pm | |
| TO DAKOTA: AHOJ,JA BY SOM TI TU PESNICKU MOHLA POSLAT,LEBO JU MAM V PC.POSLI MI TVOJE ICQ CISLO |
|
| |
gaudi Hviezda
Po?et p?ísp?vk? : 775 Join date : 22. 11. 07 Age : 32
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Thu Nov 22, 2007 10:44 pm | |
| na tej markize su uplne slahnuti. o 14:00 to bolo uplne super takto nebudem stihat prvy diel a to bude o hovn[/b] | |
|
| |
Nalito Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 32 Join date : 01. 11. 07 Age : 33 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Thu Nov 22, 2007 11:03 pm | |
| - Basha napsal:
- urcite tu trapnu kobru alebo neico take, sak ja mam skoro kazdy den sedem hodin a ledva to stihenm a ked to daju skorej ta sa osalim, ved ja chcem vidiet vsteky diely, normalne som zavyslacka :DDDDD takto mi to vyhovuje
akoze kobra neni trapna ja ju pozeravam..a inak tiez to nebidem stihat a rodicia na mna furt nadavaju ze len sedim pri telke jak pridem domov..tak niekedy ani nemozem pozerat | |
|
| |
Nalito Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 32 Join date : 01. 11. 07 Age : 33 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Thu Nov 22, 2007 11:04 pm | |
| - mili napsal:
- dneska ako sa obhadzovali tortami bolo strasne vtipne:)
presne a monita bola strasne sexi v tych satockach | |
|
| |
janabelle Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 22. 11. 07 Age : 38 Location : Spisska Nova Ves
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Fri Nov 23, 2007 2:14 am | |
| A dneska, ked si myslela, ze nataca film...to s tym prepadom...chudinka...stale jej to nedochadzalo, ze je to naozaj...nemohla som z nej, skoro som obed vyplula, tak som sa nasmiala...naozaj perfektna telenovela...trosku dlha, ale co uz Naty s Facundom su spolu skveli.... Sledujem to vzdy, ked mozem...fakt s tym casom su hrozni... mne to az tak nevadi, cucim vacsinou doma, nezamestnanost moja, neopustaj ma nikdy ale pre tych, ktori chodia do skoly to bude zle...dementi...k markize sa uz radsej nevyjadrujem, vzdy mi pokazili, co sa dalo... | |
|
| |
Monita Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Fri Nov 23, 2007 6:02 pm | |
| noo aa uz sa asi tak skoro monita a martin dokopy nedaju ze,???ci anno??? | |
|
| |
Monita Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Fri Nov 23, 2007 6:02 pm | |
| uz ma nudi to neustal hadanie je to velmi zamotana telenovela ale aj veeelmi good | |
|
| |
Basha Nováčik
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sun Nov 25, 2007 6:01 pm | |
| boze ked mi ani video nemame len dvd ta si to mozem nahrat tak akurat na prst, dufam ze to markiza nemysli vazne s tym premiestnenim sak co tym dosiahnu? ze to strati sledovanost sak urcit maju teraz vysoku sledovanost tak enchapem co zas riesia | |
|
| |
ajty Nováčik
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 21. 11. 07
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Sun Nov 25, 2007 8:18 pm | |
| a na kedy to chcu premiestnit? | |
|
| |
Nikussqa Anonymní
| Předmět: NIEEEEEEEE Sun Nov 25, 2007 11:14 pm | |
| Oks, sprava do boja, idem pisat do markizy.... Ja tu telenovelu zboznujem, ti herci proste k sebe idu Dabing mame ovela lepsi ako cesi, to sa musi uznat... Len nie je taky isty ako v Divokom anjelovi, Divoky anjel dabovala Naty - Vanda Rúžičková a Facunda - Stano Kráľ... Teraz myslím že Facunda dabuje ten cco sa mu meno zacina na E... take zlozite... daboval aj Santosa v La Tormente |
|
| |
kwixina Hviezda
Po?et p?ísp?vk? : 614 Join date : 25. 11. 07 Age : 30 Location : Slovensko- MARTIN
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida Mon Nov 26, 2007 5:06 pm | |
| ja som pocula ze to idu presunut na 13:15 ja nechceeem ja wtedy koncim skolu ved oni su blbci taku krasnu telenovelu presunu iba koli sprostemu serialu nejakemu.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pokec o Sos mi vida | |
| |
|
| |
| Pokec o Sos mi vida | |
|